HomeNode: welke huizen staan er te koop?

Redactie
29 november 2010, 13:04
1 min leestijd
HomeNode: welke huizen staan er te koop?
homenode

Op zoek naar een huis bij jou in de buurt? De nieuwe applicatie HomeNode helpt je om het perfecte huis te vinden. De applicatie van ontwikkelaar Rulex, bekend van apps zoals FuelNode en BikeNode, werkt snel en doeltreffend. Start de applicatie en je gaat direct naar Google Maps met een overzicht van alle nabije koophuizen.

homenode-2

Een voordeel is dat je niet alleen te zien krijgt waar er een huis te koop is, maar je ziet ook direct hoe duur een huis is. Een groen blokje met ‘348’ ‘384’ betekent dat een huis te koop staat voor 384.000 euro.

Klik op een groen blokje en je krijgt meer informatie te zien, zoals wat voor soort woning het is (appartement, woonhuis, recreatiewoning), sinds wanneer het huis te koop staat, hoeveel kamers het gebouw heeft, wat het bouwjaar is en hoeveel oppervlakte er in en rondom het gebouw is.

Lees verder na de advertentie.

HomeNode biedt nog extra opties. Zo kun je jouw eigen eisen invullen. Zoek je een woning tot 200.000 euro? Dan kleurt HomeNode alle woningen boven 200.000 euro rood. Een pluspunt is dat je kunt navigeren naar een bepaalde woning, zowel met de auto of per voet.

Voor meer details kun je op een link klikken, waarna je wordt doorgestuurd naar de website Huizenzoeker.mobi. Hier lees je een uitgebreide omschrijving van een woning en kun je meer foto’s bekijken. De mobiele website laadt zeer snel, alleen moest ik wel inzoomen om de tekst goed te lezen.

HomeNode is gratis te downloaden door de QR-code aan de rechterkant te scannen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu