Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Hondenfluit app voor Android: je hond trainen met handige app

Redactie
6 juli 2013, 12:11
1 min leestijd
Hondenfluit app voor Android: je hond trainen met handige app
hondenfluit

Train je hond met de Hondenfluit app voor Android. Je hebt de app altijd bij de hand waarmee je een enorm hoge frequentie van 22000Hz kunt activeren die alleen voor honden te horen is. Mensen hebben, in tegenstelling tot veel ‘echte hondenfluiten’, geen last van het geluid dat de hondenfluit app voor Android produceert. Handig voor gebruik in openbare plekken als de trein.

Met de hondenfluit app creëer je altijd hetzelfde geluid om de hond te trainen. Dit kunnen fluitjes veel beter dan menselijke stemmen omdat deze kunnen verschillen. Daarnaast is de app ook handig voor mensen die bang zijn voor honden: de hondenfluit app zal een afstotende werking tegen honden hebben en de meeste houden houden ook op met blaffen.

Lees verder na de advertentie.

Hondenfluit app voor Android download

hondenfluit2

De app heeft drie verschillende modi beschikbaar. Zo kun je handmatig de hondenfluit activeren door het scherm aan te raken. Zolang je het scherm aanraakt, blijft de hondenfluit app geluid produceren. Ook is er een continu- en timer-modus die respectievelijk de gehele tijd of op een bepaald moment het geluid afspelen. De hondenfluit app is ook van een handige widget voor op het homescreen voorzien.

De hondenfluit app voor Android is gratis in de Play Store te downloaden en maakt gebruik van advertenties die in de app worden getoond.

Download: Hondenfluit (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu