HoneyGram: een Instagram-browser voor je Honeycomb-tablet

Redactie
29 juni 2011, 11:09
1 min leestijd
HoneyGram: een Instagram-browser voor je Honeycomb-tablet
honeygram
honeygram interface

Er is nog geen officiële Android-app voor Instagram, de mateloos populaire fotofilterdienst voor de iOS. We zullen het daarom met HoneyGram moeten doen, een app die speciaal voor Honeycomb-tablets is gemaakt. Via deze app krijg je toegang tot de foto’s die op Instagram zijn gepubliceerd. Het gaat om nabije foto’s, foto’s op een bepaalde locatie en foto’s die van een bepaalde tag zijn voorzien. Ook is er een widget, voor mensen die steeds iets anders op hun dashboard willen zien. Via multi-touchbewegingen blader je door het aanbod, met maximaal 5 vingers tegelijk.

Je kunt verplaatsen, roteren, verbergen en dergelijke. Helaas kun je nog niet zelf foto’s toevoegen; deze app is puur bedoeld om op de bank lekker door de foto’s te bladeren. Heb je al een Instagram-account, dan kun je ook door je eigen foto’s en je eigen feed bladeren. Je kunt vanuit de app ook nieuwe gebruikers gaan volgen.

Lees verder na de advertentie.

Het handige van een account is dat je in de widgets op je dashboard ook kunt aangeven dat je alleen foto’s van je vrienden wilt zien of alleen foto’s met een bepaalde tag. Nu nog de vraag: wil je dat je dashboard er zo uit komt te zien:

honeygram dashboard

Downloaden: HoneyGram in de Android Market

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu