De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

HootSuite Twitter-client nu ook beschikbaar voor Android

Wouter Nijsen
3 maart 2010, 10:18
1 min leestijd
HootSuite Twitter-client nu ook beschikbaar voor Android
HootSuite Android

HootSuite is volgens de makers meer dan alleen een Twitter-client. Zelf omschrijven ze het als een social media dashboard. De iPhone-applicatie is al een tijdje in de App Store te vinden en sinds vandaag is de Android-versie aan het assortiment toegevoegd. Om optimaal gebruikt te kunnen maken van HootSuite is het raadzaam een account aan te maken op de al bestaande webclient. De gegevens die je daar namelijk invoert worden gesynchroniseerd met de Android-applicatie.

Hootsuite kan overweg met meerdere accounts en heeft de mogelijkheid een tweet voor een bepaald tijdstip in te plannen. Verder is HootSuite weinig onderscheidend ten opzichte van het huidige aanbod van Android Twitter-applicaties. De combinatie web- en Android-client doet een beetje denken aan de lijn die Tweetdeck volgt met applicaties op meerdere platformen, die je met elkaar kunt synchroniseren.

Lees verder na de advertentie.

HootSuite Android screenshot

HootSuite is voor de ontwikkeling van de Android-versie een samenwerking met 140 proof aangegaan, een advertentieplatform voor Twitter. Dit betekent dat er als tweets vermomde reclameboodschappen in je timeline kunnen voorkomen.

Eigenschappen van HootSuite voor Android:

  • Meerdere identities en accounts;
  • Custom views voor tags and zoekresultaten;
  • Berichten voor bepaald tijdstip inplannen;
  • Beheren van volgers en twitterlists;
  • Delen van afbeeldingen;
  • Achtergrond-notificaties.

HootSuite voor Android is er in een gratis en betaalde versie, waarbij de gratis versie is voorzien van een reclamebanner. Beide zijn echter alleen geschikt voor Android 1.6 en hoger. Downloaden kan zoals altijd in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Gratis Lite-versie

Volledige versie ($1,99)

Categorie: Sociaal
Thema's: Android, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's