HootSuite voor Android: vanaf 13 oktober gratis

Redactie
8 oktober 2010, 9:23
1 min leestijd
HootSuite voor Android: vanaf 13 oktober gratis
hootsuite

Geen zin om twee euro te betalen voor de volledige versie van HootSuite voor Android? Gewoon een weekje wachten, want vanaf 13 oktober is HootSuite gratis te downloaden in de Android Market. Dit meldt de ontwikkelaar op het eigen weblog. “Vanaf 13 oktober kun je drie sociale netwerken bijhouden, het aantal kliks via Ow.ly bekijken en genieten van alle voordelen van de volledige versie van HootSuit Mobile”, zegt Jeff Stautz van HootSuite. “En dat gratis!”

Heb je een HootSuite Pro-abonnement (zes dollar per maand)? Dan krijg je binnenkort nog meer mogelijkheden met de nieuwe gratis applicatie van HootSuite. Een HootSuite Pro-abonnement biedt extra’s, zoals oneindig veel sociale netwerken en RSS-feeds, uitgebreide statistieken, integratie met Google Analytics en geen advertenties. Niet nodig als je slechts één Twitter-account hebt, maar wel aan te raden als je een eigen bedrijf hebt en veel verschillende sociale netwerken tegelijkertijd moet beheren.

Lees verder na de advertentie.

HootSuite gaat dankzij de prijsverlaging de concurrentie aan met andere gratis Twitter-applicaties, zoals Twitdroyd en Seesmic en de officiële Twitter-applicatie.

Ik vraag me af wie de applicatie de komende week nog gaat kopen. Het is een beetje zinloos om het een week van tevoren aan te kondigen.

Bron: HootSuite

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu