Deze app maakt e-mailen net zo simpel en snel als chatten

Redactie
28 februari 2015, 10:12
1 min leestijd
Deze app maakt e-mailen net zo simpel en snel als chatten

Hop is een e-mail-app die e-mail op een unieke manier behandelt: als chatberichten. Daarmee wil de applicatie e-mailen net zo simpel en snel maken als online berichtjes versturen.

Lees verder na de advertentie.

“Hop is de eerste app die e-mail verandert in een uitgebreide multimediadienst, gefocust op mensen en groepen waar je berichten naartoe kunt versturen”, aldus de mensen achter Hop.

Het idee achter Hop is even simpel als geniaal. Waarom is e-mail namelijk na al die jaren nog steeds zo veel werk? Het versturen van berichten via verschillende diensten is enorm in opkomst, en e-mail wordt ook steeds vaker korter en sneller. Hop springt in het gat waar e-mail-apps nog niet komen: e-mails die worden behandeld als kleine, korte berichten.

Dit kun je allemaal met Hop

Het design van de app heeft veel weg van de gemiddelde chatdienst, waarbij elk contactpersoon zijn eigen gesprek heeft. E-mails worden hiermee gebundeld per contactpersoon, en de inhoud van berichten vormt eigenlijk een nieuw chatbericht. De app  werkt met  Gmail, AOL, Yahoo en iCloud en ondersteunt het delen van berichten, foto’s, video’s, audio en locaties.

Een andere fijne optie van Hop is de mogelijkheid om het notificatiesysteem van de app naar eigen wens aan te passen, waardoor je alleen voor berichten wordt gewaarschuwd die jij hebt ingesteld. Ook kun je vanuit de notificatiebalk direct antwoorden, of een e-mail als gelezen markeren of archiveren.

Download Hop in Google Play

Hop is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download Hop in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu