De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Horizon Chase: toffe racegame met retro graphics

Wouter Nijsen
22 november 2015, 13:16
2 min leestijd
Horizon Chase: toffe racegame met retro graphics

Horizon Chase steekt met kop en schouders uit boven alle andere games die de afgelopen tijd in Google Play zijn verschenen. Het spel  speelt lekker weg, ziet er fraai uit en is erg verslavend.

Lees verder na de advertentie.

Een retro racegame

Horizon Chase is al een tijdje beschikbaar voor iOS en wordt door velen gezien als één van de beste mobiele games van dit jaar. Het spel is een snelle racegame waarvan zowel de gameplay als grafische stijl doet denken aan games  van vroeger. Die ervaring is nu ook beschikbaar op Android. In Horizon Chase bestuur je een auto en neem je het in verschillende banen op tegen andere wagens. Kenmerkend aan de game is de snelheid waarmee je rijdt, want je gaat razendsnel van bocht tot bocht terwijl je objecten en tegenstanders moet ontwijken.

De besturing van Horizon Chase is vrij simpel. Op het scherm zie je vier virtuele knoppen: gas geven, naar links en rechts sturen en een nitro-knop. Laatstgenoemde gebruik je om tijdelijk nog meer snelheid te verkrijgen, waarmee je in één keer meerdere tegenstanders voorbij kunt rijden.

https://www.youtube.com/watch?v=JrfuIKYrfyQ

Opvallend  aan Horizon Chase is de grafische stijl. De game ziet er erg  kleurrijk en scherp uit, met geinige effecten zoals het rook dat van je banden afspuit. In het spel race je door 32 verschillende steden en die hebben allemaal een eigen look. De moeilijkheidsgraad wordt naarmate je in de game vordert flink opgeschroefd, en hierbij is het zaak om je auto  te blijven upgraden met nieuwe onderdelen.

Horizon Chase voor Android downloaden

Horizon Chase is een absolute aanrader en via onderstaande link te downloaden. De eerste vijf banen speel je gratis, waarna je de volledig game voor 2,99 euro kunt aanschaffen. Dat bedrag  is het spel wat ons betreft dubbel en dwars waard. Voor de installatie van Horizon Chase  heb je 189MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger nodig.

Download Horizon Chase in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu