De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fijn: Horizon Go-app krijgt Chromecast-ondersteuning

Wouter Nijsen
3 mei 2016, 10:41
2 min leestijd
Fijn: Horizon Go-app krijgt Chromecast-ondersteuning

De Horizon Go-app van Ziggo vandaag van een fijne update voorzien. Er is namelijk Chromecast-ondersteuning toegevoegd, waardoor je beelden gemakkelijk naar een televisie kunt streamen.

Lees verder na de advertentie.

Horizon Go Chromecast

De Horizon Go-app is een handige manier om televisieprogramma`s live te bekijken of afleveringen te checken die je gemist hebt. Tot vandaag werkte de app alleen op je Android-smartphone of -tablet, maar door de Chromecast-ondersteuning kun je beelden voortaan naar je televisie sturen. In het afspeelscherm vind je het bekende icoontje, waar je op tikt om met een Chromecast te verbinden. Vervolgens worden beelden direct naar je televisie gestuurd, zodat je ook op het grote scherm van je favoriete televisieprogramma`s kunt genieten. De update voegt ook de optie toe om herinneringen voor een programma in te stellen.

chromecast

Naast live televisie kunnen Ziggo-klanten met Horizon Go ook programma`s tot zeven dagen terug kijken, wat handig is als je iets gemist hebt. Vrijwel alle zenders zijn live te bekijken via Horizon Go, waarbij het niet uitmaakt of je via een wifi- of mobiele internetverbinding streamt. Houd er wel rekening mee dat streamen via 3G of 4G veel MB`s verbruikt, dus zorg in dat geval voor een flinke databundel.

Ook handig is dat de Horizon Go-app de afstandsbediening van je tv kan vervangen. Deze optie vind je in het uitklapmenu van de app, waar je ook een tv-gids vindt en toegang kunt krijgen tot MyPrime. Laatstgenoemde is het aanbod van films en tv-series die je in de meeste gevallen zonder extra kosten kunt bekijken. Tot slot is het mogelijk om op afstand televisieprogramma`s om te nemen als je een Horizon Mediabox hebt.

Horizon Go voor Android downloaden

De nieuwste versie van de Horizon Go-app is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is 48MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0 of hoger benodigd. Horizon Go is gratis voor alle Ziggo-klanten.

Download Horizon Go in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu