Hou je gereden kilometers bij met RitMeter

Redactie
11 november 2011, 11:55
1 min leestijd
Hou je gereden kilometers bij met RitMeter
Hou je gereden kilometers bij met RitMeter

Het bijhouden van het aantal gereden kilometers in je auto kan een bijzonder tijdrovend klusje zijn. Als je vaak op de weg zit voor je werk is het belangrijk om bij te houden hoeveel je rijdt omdat dit moet doorgegeven aan de belasting. Om dit te vereenvoudigen is er nu de app Ritmeter Kilometerregistratie. Naast het bijhouden van het aantal kilometers op je mobiele telefoon met behulp van GPS kun je ook iedere maand een uitgebreide rapportage van het aantal gereden kilometers ontvangen.

Voor het bijhouden van de afgelegde kilometers gebruikt RitMeter een eigen server. Je gegevens worden geüpload naar deze server zodat je altijd verzekerd bent dat je kilometerstanden bewaard blijven. Aan het einde van de maand wordt dan een rapportage gemaild met alle gegevens. RitMeter kijkt naar het begin en het einde van de rit en berekend aan de hand hiervan het alle data zoals afgelegde afstand en kilometerstand. Je kunt kiezen voor een losse rittenregistratie (voor declaratie) of een doorlopende registratie (voor de belastingdienst).

Lees verder na de advertentie.

Het krijgen van een maandelijkse rapportage kost 25 euro per jaar, maar de eerste drie maanden zijn gratis zodat je de dienst eerst uit kunt proberen. Voor bedrijven biedt RitMeter een totaalpakket aan waarbij alle gegevens van de medewerkers in één overzicht getoond worden. RitMeter Kilometerregistratie is gratis te downloaden in de Android Market, je hebt minimaal Android 1.6 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: RitMeter Kilometerregistratie (gratis)

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's