De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Hou je vrienden voor de gek met het Blue Screen of Death

Redactie
10 augustus 2010, 8:01
1 min leestijd
Hou je vrienden voor de gek met het Blue Screen of Death

Als er iets misgaat met Windows, dan verschijnt het blue screen of death. Met de BSOD Live Wallpaper haal je het blauwe scherm des doods naar jouw Android. Ideaal om je vrienden voor de gek te houden! De Live Wallpaper begint met het blauwe scherm en herstart dan met een Linux-laadscherm. Vervolgens probeert de Live Wallpaper je opnieuw in Windows te krijgen. Het is natuurlijk maar de vraag of dit gaat lukken. Het aantal frames per seconde van de BSOD Live Wallpaper is aan te passen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe snel een reboot plaats vindt.

De applicatie kost 99 dollarcent. Geen zin om zoveel geld uit te geven? Download dan de gratis screensaver op de website Ask Toby. Deze werkt alleen op een laptop of desktopcomputer, maar is verder vrijwel identiek aan de BSOD Live Wallpaper.

Lees verder na de advertentie.

En om er nog even een stukje geschiedenis bij te halen: wie herinnert zich de presentatie van Windows 98 nog? Bill Gates en zijn assistent Chris Capossela lieten tijdens COMDEX de mogelijkheden zien van Windows 98. Capossela koppelde een scanner aan de PC om de Plug & Play-mogelijkheid van Windows 98 te demonstreren. Hierdoor crashte Windows, waarna iedereen een Blue Screen of Death te zien kreeg. Bekijk het historisch moment hieronder.

Downloaden via Android-browser: BSOD Live Wallpaper ($0,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu