De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Hoverchat: prachtige sms-app met zwevende icoontjes laat je altijd sms’en

Redactie
21 maart 2014, 14:36
1 min leestijd
Hoverchat: prachtige sms-app met zwevende icoontjes laat je altijd sms’en
hoverchat

Hoverchat maakt gebruik van Hoverheads: een soort zwevende ronde avatars van jouw contacten. Degenen die de Chat Heads van de Facebook Messenger kennen – check ook onze uitgebreide Facebook Android-pagina, met handige tips -, zullen de Hoverheads erg bekend voorkomen. Geinig detail: Hoverchat lanceerde zijn zwevende ronde avatars toch net een weekje eerder dan Facebook Home, de eerste keer dat de Chat Heads van het sociale netwerk werden gepresenteerd.

Hoverchat is een sms-app die jouw huidige sms-app vervangt door een prachtig minimalistisch design dat door middel van thema’s van een andere interface kan worden voorzien. Gebruikers kunnen onder andere thema’s, lettertypes en nieuwe Hoverheads (zoals gifjes) via een in-app-aankoop aanschaffen.

Lees verder na de advertentie.

Hoverchat: wat nog meer?

Naast de Hoverheads beschikt de app ook over zwevende vensters die over elkaar heen kunnen worden geplaatst, en – net zoals de Hoverheads – overal binnen Android kunnen worden gebruikt. Ook is er ondersteuning voor emoji, zorgen noficiaties voor een fijne animatie binnen de app en kun en een speciale modus inschakelen waarmee de app wordt gemaximaliseerd en het gehele scherm inneemt: handig voor de serieuzere sms-gesprekken.

Hoverchat geeft zijn gebruikers ook de mogelijkheid om hun sms-berichten te vergrendelen met een sleutel, waardoor deze geheel versleuteld en daarmee veilig worden verzonden. De berichten kunnen tevens lokaal én versleuteld op het toestel worden opgeslagen, waardoor andere apps – en misschien wel malafide apps die je per ongeluk installeert – niet met jouw sms’jes kunnen meelezen. Handig!

Download Hoverchat

Hoverchat is gratis te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Hoverchat (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu