HowStuffWorks geeft antwoorden op brandende vragen

Redactie
20 april 2011, 17:04
1 min leestijd

Hoe koop ik een prive-eiland? Wat is er zo speciaal aan Route 66? Hoe werkt een iglo? HowStuffWorks is een website met antwoorden op brandende vragen. De antwoorden zijn samengesteld door experts, waardoor de vragensite veel betrouwbaarder is dan andere initiatieven als Answers.com en GoeieVraag.nl, waar iedereen antwoorden kan geven op vragen. Discovery heeft nu een speciale HowStuffWorks-applicatie uitgebracht voor Android. Een nadeel is dat HowStuffWorks Engelstalig is, maar tegenwoordig kunnen de meeste Nederlanders Engels spreken, schrijven en lezen.

HowStuffWorks bevat podcasts, video’s en artikelen. Daarnaast is het mogelijk om notificaties te activeren, zodat je een bericht krijgt als er een nieuw artikel online staat. Op dit moment zijn er al meer dan 2.000 afleveringen van HowStuffWorks te bekijken op je Android-toestel. De artikelendatabase is nog veel uitgebreider.

Lees verder na de advertentie.

HowStuffWorks is gratis te downloaden. Wil je meer van dit soort apps op je telefoon? Dan zijn de applicaties Discovery Channel en Animal Planet zeker de moeite waard. Ook deze apps komen uit de keuken van Discovery.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu