Ontwerp je eigen achtergronden met HPSTR Live Wallpaper

Wouter Nijsen
8 februari 2015, 13:17
2 min leestijd
Ontwerp je eigen achtergronden met HPSTR Live Wallpaper

Ben je de achtergronden van je Android-toestel beu, dan is  HPSTR Live Wallpaper zeker het proberen  waard. Met deze app maak je gemakkelijk eigen achtergronden, die je regelmatig kunt laten rouleren.  

Lees verder na de advertentie.

Willekeurige achtergronden aanpassen

Veel mensen gebruiken zelfgemaakte foto’s of standaard afbeeldingen als wallpaper  voor hun smartphone, maar zijn hier al vrij snel op uitgekeken. HPSTR Live Wallpaper verhelpt dit kleine probleem door je als gebruiker een eigen achtergrond te laten creëren. Zodra je de app opstart, zie je een willekeurige, maar unieke foto. Is  deze niet zo interessant, dan laat je de app met het ververs-knopje onderaan een nieuwe uitkiezen.  HPSTR haalt plaatjes van Reddit, Unsplash en 500px, en daardoor heb je de beschikking over een enorme collectie aan verschillende beelden.

Uiteraard is het ook mogelijk om achtergronden aan te passen. Dit doe je met de knopjes links- en rechtboven op het scherm. Zo kies je gemakkelijk uit verschillende vormen, die je vervolgens weer van een filter of effect kunt voorzien.  Bij de gratis versie wordt dit door de app zelf gedaan, maar de betaalde versie geeft je meer controle.

Ook tof is de auto-update functie. Deze zorgt ervoor dat er na een paar uur automatisch van achtergrond wordt gewisseld, zodat je nooit een plaatje  snel beu bent.

HPSTR Live Wallpaper downloaden

HPSTR Live Wallpaper is gratis uit Google Play te downloaden, maar heeft dus ook een betaalde (Pro) versie. Deze kun je als in-app-aankoop voor 2,22 euro aanschaffen. De  Pro-versie heeft enkele toffe opties, zoals de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen in één creatie te gebruiken.

Lijkt de app je wat, dan kun je ‘m via de onderstaande link  binnenhalen. Zorg dat je voor de installatie beschikt over Android 4.0.3 of hoger en 4,1MB aan vrije opslagruimte.

Download HPSTR Live Wallpaper in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu