Verdien geld met quiz-app HQ: nu ook op Android

Erwin Vogelaar
1 januari 2018, 13:12
2 min leestijd
Verdien geld met quiz-app HQ: nu ook op Android

Quiz-app HQ is een van de meest fascinerende apps van 2017 en staat nu eindelijk ook in de Play Store. Maak nu elke dag kans op geld met HQ voor Android.

Lees verder na de advertentie.

HQ Android: maakt elke dag kans op geld

In 2017 zijn er een hoop mooie apps voor Android verschenen, maar toch keken we ook beetje jaloers naar iOS vanwege de fantastische quiz-app HQ. Nu is het wachten voorbij, want HQ staat ook in de Play Store.

HQ is een bijzonder concept. Elke dag staat er op vaste tijden een quizmaster klaar om live met jou en een flinke stapel andere deelnemers een spel te spelen. Je krijgt twaalf multiple choice-vragen. Deze vragen starten makkelijk, maar worden steeds moeilijker. Heb je een vraag fout? Dan lig je er direct uit. Weet je alle twaalf de vragen goed te beantwoorden? Dan wordt de prijzenpot onder jou en de overige winnaars verdeeld.

hq android

De game startte met een prijzenpot van 1000 dollar per potje, maar inmiddels geeft de app al 2000 dollar per keer weg. Soms gaat de volledige pot naar één speler en andere keren wordt het onder tientallen winnaars verdeeld. Uitbetalen gaat via PayPal. Elke werkdag is er om 9 uur ‘s avonds en 3 uur ‘s nachts een quiz. In het weekend helaas alleen om 3 uur ‘s nachts. Dit komt doordat de focus van de app in Amerika ligt. Helaas komen er daardoor ook regelmatig vragen langs met een Amerikaanse focus, zoals over Amerikaanse sportteams.

De app werkt ook niet altijd even goed. Zo zijn er nog veel problemen met lag. Dat komt omdat HQ een nieuw concept is dat plots heel populair is geworden. Er moet video naar alle gebruikers worden gestreamd terwijl die gebruikers ook nog eens vragen moeten beantwoorden. Het is dus ook niet zo vreemd dat de makers ervoor kiezen om de app eerst als bèta te lanceren. Dat scheelt in de klachten. Afgezien daarvan is HQ een waanzinnige app die je via onderstaande link gratis in de Play Store downloadt.

Download HQ in Google Play (gratis)

Meer gratis geld met Google Opinion Awards

Wist je dat Google ook Play Store-tegoed weggeeft? Hiervoor download je een app van Google en beantwoord je zo eerlijk mogelijk verschillende enquêtes. Zo makkelijk is het. Lees meer over Google Opinion Awards.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu