Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Sense 3.5 telefoons krijgen gratis 5 GB Dropbox opslagruimte

Redactie
22 september 2011, 14:05
1 min leestijd
HTC Sense 3.5 telefoons krijgen gratis 5 GB Dropbox opslagruimte

HTC telefoons voorzien van HTC Sense 3.5 krijgen gratis 5 GB opslagruimte bij de online synchronisatiedienst Dropbox. De eerste gebruikers van de HTC Rhyme merkten dat de dienst al was voor geïnstalleerd, en dat ze niet 2 GB aan opslagruimte kregen maar 5 GB. Uit navraag bleek dat alle komende HTC Sense 3.5 telefoons 3 GB extra zullen krijgen.

Het is nog niet duidelijk of gebruikers van HTC Sense 3.0 met een update naar Sense 3.5 ook 3 GB extra opslagruimte zullen krijgen. Alle nieuwe Android-toestellen van HTC met HTC Sense 3.5 krijgen dit in ieder geval wel. De dienst zal niet beschikbaar komen op de Windows Phone toestellen van de Taiwanese fabrikant. Microsoft levert namelijk al gratis 25 GB online opslagruimte mee via de dienst Skydrive.

Lees verder na de advertentie.

Een compleet aanbod van online diensten wordt steeds belangrijker om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Zo heeft Apple iCloud, Microsoft Skydrive en zou Google ook bezig zijn met het ontwikkelen van een ‘Gdrive’ die gebruikt kan worden voor online opslag. Vooralsnog zijn de enige toestellen met HTC Sense 3.5 de HTC Rhyme en de HTC Sensation XE, maar naar verwachting zullen binnenkort nog meer telefoons door HTC worden aangekondigd met de softwarelaag HTC Sense 3.5.

Bron: Pocket-Lint

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu