Download: HTC Sense Home-launcher voor iedereen beschikbaar

Wouter Nijsen
1 juli 2016, 16:46
1 min leestijd
Download: HTC Sense Home-launcher voor iedereen beschikbaar

Vorige week werd bekend dat HTC zijn Sense Home 8-skin ook naar niet-HTC-toestellen gaat brengen. Er is een apk-bestand verschenen waarmee je de software alvast op je toestel kan testen.

Lees verder na de advertentie.

HTC Sense Home-launcher

De HTC Sense Home-launcher is via APK Mirror te downloaden en brengt de software van de HTC 10 naar andere Android-toestellen. Naast een licht gewijzigd homescreen krijgen gebruikers ook een andere app-drawer en BlinkFeed. Laatstgenoemde is het sociale startscherm van HTC, dat je opent door vanaf je homescreen naar links te vegen. De functie voorziet je van het laatste nieuws en laat je feeds toevoegen om de content te personaliseren.

De Sense Home-launcher brengt ook een Thema`s-app met zich mee, waar je meer opties vindt om het uiterlijk van de software aan te passen. Het aanbod is vrij groot en het is tevens mogelijk om zelf thema`s te onderwerpen en op te slaan.

Download HTC Sense Home op je Android

Hieronder vind je de downloadlink van HTC Sense Home. De launcher vraagt om Android 4.4 (KitKat) of hoger, maar lijkt nog niet op alle smartphones te werken. Bij de OnePlus 3 en Nexus 6P van ondergetekende werd de launcher echter zonder problemen geïnstalleerd, waarna hij prima functioneert.

Download HTC Sense Home 8 via APK Mirror (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu