HTC geeft BlinkFeed nieuwe naam en integreert functies

Gijs Ettes
3 april 2015, 10:39
2 min leestijd
HTC geeft BlinkFeed nieuwe naam en integreert functies

HTC heeft BlinkFeed, het sociale startscherm dat samen met de HTC One M7 werd geïntroduceerd, een nieuwe naam gegeven: Sense Home. Daarnaast zijn er thema’s en een widget toegevoegd en tal van andere, kleine verbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over Sense Home

Net als BlinkFeed is Sense Home in Google Play te vinden, al heb je wel een HTC-toestel nodig om de app te gebruiken en voor sommige functies zelfs de Sense 7  benodigd, de laatste versie van HTCs skin die  vooralsnog alleen op de HTC One M9 is te vinden.

Sense Home combineert de mogelijkheden van BlinkFeed, HTC Thema’s en de Sense Home widget. Dankzij BlinkFeed blijf je op de hoogte van nieuws, agenda-afspraken, social media-updates en andere content van bronnen die je zelf hebt toegevoegd. Ook geeft BlinkFeed je de mogelijkheid om artikelen offline te lezen en wordt informatie getoond over plekken of eetgelegenheden in de buurt die de moeite waard zijn.

HTC Thema’s laat je het uiterlijk van de interface aanpassen. Je kunt hiervoor een nieuwe foto maken of een bestaande pakken, waarna de app deze scant en automatisch een bijpassend kleurenpalet kiest. Ook de stijl van app-iconen, menu’s en lettertypes is te wijzigen, zodat je je toestel helemaal persoonlijk kunt maken.

Tot slot is de Sense Home widget is een fijne toevoeging die we al bij de M9 zagen. Deze widget toont relevante apps voor thuisgebruik of wanneer je onderweg of op je werk bent. Zo zijn de apps voor thuisgebruik meer gericht op ontspanning en die voor werk meer op productiviteit.

Het app-overzicht wordt aangepast aan je gebruik, maar  het is ook mogelijk om het zelf in te delen. Via onderstaande link kun je Sense Home downloaden, al heb je daar dus wel een toestel van HTC voor nodig.

Download HTC Sense Home in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu