HTC’s sociale videonetwerk Zoe voor iedereen beschikbaar

Redactie
9 oktober 2014, 14:01
1 min leestijd
HTC’s sociale videonetwerk Zoe voor iedereen beschikbaar
zoe

HTC’s sociale videonetwerk Zoe is uit de bèta en voor vrijwel elk Android-toestel met 4.3 (Jelly Bean) of hoger beschikbaar. Eerder was de app alleen voor HTC-toestellen en enkele geselecteerde Samsung-apparaten beschikbaar. Gebruikers van Zoe kunnen video’s en foto’s in één video samenvoegen. Vervolgens zet je er een muziekje onder en voeg je een filter toe, waarna jouw creatie klaar is om via Zoe te worden gedeeld. De video’s kun je delen via je eigen Zoe-pagina, waar anderen ‘m kunnen bekijken en liken. Volgers kunnen ook op jouw video reageren en deze weer doorplaatsen.

Lees verder na de advertentie.

HTC Zoe

Het design van HTC Zoe is fraai en kleurrijk, en vooral er gemakkelijk in gebruik. Je selecteert de content die je wilt gebruiken in jouw Zoe, kiest een filter en een muziekje – dat mag ook uit jouw eigen collectie komen – en de video wordt automatisch in elkaar gezet. Ook is het mogelijk om gedeelten van Zoe-video’s van anderen te gebruiken, waardoor je samen met vrienden één grote Zoe kunt maken. Leuk voor na een vakantie, bijvoorbeeld.

Het is ook mogelijk om jouw Zoe-creaties via verschillende kanalen te delen, zoals Facebook of WhatsApp.

Download

HTC Zoe is gratis in Google Play te downloaden voor veel Android-toestellen. Hier werkt de app echter niet met de Nexus 5 of OnePlus One.

Download Zoe in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu