De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Humble Bundle 6 bevat 7 Android-games

Gijs Ettes
19 juni 2013, 9:20
1 min leestijd
Humble Bundle 6 bevat 7 Android-games
2459117-humble+bundle+-+logo+vertical

Betaal zelf wat je wilt voor zeven Android-games, waarbij je ook nog eens de soundtrack krijgt van al die games. The Humble Bundle 6 is weer helemaal op Android gericht.

Lees verder na de advertentie.

Voor iedere prijs krijg je Pulse, Stealth Bastard Deluxe, Organ Trail, Fractal en Aquaria. Als je meer dan het huidige gemiddelde betaalt – wat op het moment van schrijven 4,67 dollar is – krijg je ook nog eens Frozen Synapse en Broken Sword. Zes van de zeven games zijn overigens ook op je desktop speelbaar, behalve Pulse.

Frozen Synapse, Stealth Bastard Deluxe, Fractal en Pulse zijn bovendien compleet nieuwe Android-games. Broken Sword dus niet, maar die titel alleen al kost doorgaans 2,99 euro in Google Play.

Om de titels te bemachtigen hoef je alleen naar de website van The Humble Bundle te gaan. Daar vul je in hoeveel je wilt betalen en waar je geld precies heengaat: naar de Electronic Frontier Foundation en Child’s Play, de ontwikkelaars van de game of de organisators van de The Humble Bundle. Vervolgens krijg je de apk-bestanden van de games of kun je ze installeren via de handige Humble Bundle-app.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu