De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De nieuwste Humble Bundle is tot de rand gevuld met toffe Android-rpg’s

Lars Paymans
7 februari 2017, 17:02
2 min leestijd
De nieuwste Humble Bundle is tot de rand gevuld met toffe Android-rpg’s

Er staat weer een nieuwe Humble Mobile Bundle op je te wachten. Dit keer zijn een aantal vermakelijke role-playing games voor een wel erg zacht prijsje te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de Humble Mobile Bundle RPGs

Als je graag games speelt op je Android, zijn de Humble Bundles altijd de moeite van het bekijken waard. Ook de nieuwste bundel zit weer tot de rand gevuld met een aantal hooggewaardeerde Android-games.

Zoals altijd is de bundel opgedeeld in drie verschillende niveau’s. Hoewel je zelf kunt kiezen wat je voor de bundel betaalt, krijg je meer games als je een bepaald prijsniveau behaalt. Zo krijg je drie games als je minder dan het gemiddelde gedoneerde bedrag uitgeeft, wat op het moment 5,78 dollar is. Volgende week zullen er nog meer games worden toegevoegd aan dit niveau. Betaal je meer dan zes dollar, dan krijg je de volledige Humble Mobile Bundle.

Als je niet vies bent van een goede rpg, dan is zes dollar een mooie prijs voor wat deze bundel te bieden heeft. Zo zijn klassiekers als Star Wars: Knights of the Old Republic aanwezig, maar ook Shadowrun Returns en Evoland. Wayward Souls is een persoonlijke favoriet en laat je een enorm kasteel verkennen met verschillende personages. De moeilijkheidsgraad ligt behoorlijk hoog, maar omdat je jouw karakters steeds sterker maakt, is iedere speelsessie de moeite waard.

Nog dertien dagen te gaan

Je hebt (op het moment van schrijven) nog dertien dagen om je voordeel te doen met de Humble Mobile Bundle rpg’s. Op 20 februari loopt de aanbieding af. Zelfs als je de hoogste prijs van zes dollar betaalt, zit je nog ver onder de normale prijs van 44 dollar die deze games gecombineerd waard zijn. Bij het betalen kun je er ook voor kiezen om een deel van je aankoop aan een goed doel te doneren, of de Humble Bundle-organisatie een ooit te geven. Je kunt de Humble Bundle hier bekijken en bestellen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu