De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Humin: slimme vervanger voor je telefoon-app

Gijs Ettes
15 december 2014, 9:11
1 min leestijd
Humin: slimme vervanger voor je telefoon-app

Humin is een slimme vervanger voor de standaard telefoon-app op je Android-toestel. Hij zorgt ervoor dat je sneller het gewenste contact vindt.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt Humin

humin telefoon-app

Na het inloggen met bijvoorbeeld je Facebook-account heb je de mogelijkheid om andere diensten als Google+ en LinkedIn te koppelen om Humin nog slimmer te maken. De dienst doet naar eigen zeggen niets met je data; deze wordt alleen gebruikt om ervoor te zorgen dat je in de telefoon-app sneller vindt wie je zoekt.

Je hoeft overigens geen social media-accounts te koppelen, maar dat is wel zo handig om gebruik te maken van de voordelen van de app. Vanuit het startscherm kun je contacten zoeken, ze toevoegen aan je favorieten en recent gebelde personen zien. Tot zover niets nieuws. Het handige aan de zoekfunctie is echter dat je iemands adres of werk kunt gebruiken om diegene te vinden, bijvoorbeeld als je de naam van de desbetreffende persoon bent vergeten. Voeg je nieuwe contacten toe, dan wordt automatisch opgeslagen wanneer en waar dat was. Handig voor later, maar ook voor gebruikers met een overvol telefoonboek.

Humin downloaden

Voor de rest werkt Humin hetzelfde als de standaard telefoon-app; je kunt gewoon bellen, voicemails beluisteren en door je contacten scrollen. Helaas is de bètaversie nog niet Nederlandstalig, maar mogelijk komt daar nog verandering in. De minimale systeemvereisten zijn 4.0.3 en hoger en 18MB aan vrije opslagruimte.

Download Humin in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu