De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tel op fraaie wijze af naar evenementen met Hurry

Wouter Nijsen
7 augustus 2017, 12:35
1 min leestijd
Tel op fraaie wijze af naar evenementen met Hurry

Hurry is een nieuwe app waarmee je je Android-toestel op een toffe manier laat aftellen naar bijvoorbeeld je verjaardag, vakantie, concert of ander feestje. De app ziet er vooral erg strak uit.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Hurry

De nieuwe app Hurry is gemaakt door Sam Ruston, die ook het populaire Weather Timeline en Twitter-app Flamingo ontwikkelde. Hurry is iets heel anders, al doet de applicatie in principe niets nieuws. Je voegt evenementen toe, geeft aan waar en wanneer iets plaatsvindt en kiest vervolgens een aantal beelden. Dat laatste is wat de app de moeite waard maakt: stel je bijvoorbeeld de volgende aflevering van Game of Thrones in, dan krijg je er automatisch een aantal passende gifjes bij te zien.

Toegevoegde evenementen zijn direct in de app te checken, maar je kunt ze ook toevoegen als widget op je homescreen. Hiervoor tik je op het thuisscherm van je Android-toestel en houd je even ingedrukt. Vervolgens kun je bij ‘Widgets’ de Hurry-app toevoegen, waarbij je de keuze hebt uit widgets van verschillende groottes.

Hurry heeft niet veel om het lijf, maar is een toffe en handige app om aankomende evenementen bij te houden en je homescreen op te fleuren. De app is bovendien gratis te downloaden, al zijn er wel in-app aankopen aanwezig waarmee je de advertenties weghaalt.

Hurry voor Android downloaden

Wil je de Hurry-app proberen, dan kun je ‘m via de link hieronder downloaden in de Play Store. De app weegt slechts 1,4MB en werkt op alle apparaten met Android 5.0 (Lollipop) of hoger.

Download Hurry in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu