De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Hyper Maze Arcade is een moeilijke en verslavende game voor je Android

Wouter Nijsen
22 maart 2015, 12:41
1 min leestijd
Hyper Maze Arcade is een moeilijke en verslavende game voor je Android

Hyper Maze Arcade is een game waarin je zover mogelijk moet zien te raken in een ingewikkeld doolhof. Je moet snel denken en handelen, wat het spelletje erg moeilijk maakt.  

Lees verder na de advertentie.

Een ingewikkeld  doolhof

Hyper Maze Arcade is een endless runner in een fraai vormgegeven doolhof. De opzet is simpel: je start een spelletje en veegt naar links, rechts, boven of beneden om het vierkantje te bewegen. Dit is moeilijker dan je denkt, want tijdens het spelen dien je supersnel na te denken over de route die je aflegt.

Hyper Maze Arcade heeft drie verschillende modi: hyper, minimal en extreme. Laatstgenoemde is – zoals de naam al doet vermoeden – het pittigst en speel je vrij door twee minuten te overleven in de normale (hyper) modus. Minimal wordt beschikbaar als je het één minuut weet vol te houden.

Erg  tof is de soundtrack van Hyper Maze Arcade. Deze bestaat uit een viertal technonummers, die opvallend goed bij de game passen. Dit gecombineerd met de futuristische  stijl geeft Hyper Maze Arcade echt een eigen smoel.

Hyper Maze Arcade is gratis, maar dat betekent helaas wel dat er diverse in-app aankopen aanwezig zijn. Deze heb je echter niet per se nodig, maar maken het spelen van de game wel een stukje makkelijker.

Hyper Maze Arcade voor Android downloaden

Hyper Maze Arcade is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je Android 2.3 of nieuwer en 25MB aan vrije opslagruimte  nodig.

Download Hyper Maze Arcade in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu