Hyves Android-app krijgt Hyves Games en push notificaties
Redactie

hyves android gamesEen paar dagen geleden kon je lezen dat Hyves Games nu ook in je Android-browser te spelen zijn. Vandaag komt daar een uitbreiding bij, want de Hyves Games zijn nu ook in de vernieuwde Android-app te spelen. In de update van de Android-app vind je casual games, die voor mobiel beschikbaar zijn gesteld. Ze zijn aangepast voor touchscreens en gebaseerd op HTML5-technologie. Via de games is het mogelijk om highscores te delen met vrienden. Hyves kiest voor deze nieuwe functie omdat games en mobiel een steeds belangrijker plaats innemen in het leven van hyvers. In de toekomst zullen ze het aantal games nog verder uitbreiden. Nieuw in de Android-app is bovendien de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen. De nieuwe functies werken alleen wanneer je Android 2.2 of hoger hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor de meeste gebruikers zal dat geen probleem zijn, omdat zo’n 70% van de Hyves-bezoekers al op Android 2.2 zit. Als de resultaten op Android en iPhone gunstig uitvallen zal Hyves de games ook op andere platformen beschikbaar gaan stellen, zoals BlackBerry en Nokia. Maandelijks zijn er al 650.000 iPhone- en 336.000 Android-gebruikers van de Hyves-applicatie.

hyves notificaties  hyves games

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.