Hyves ook vanuit de Android Market te downloaden
Redactie

Hyves MobileIn juli hebben we al eens een preview gedaan van de Hyves-applicatie voor Android. Toen moest je de applicatie nog via een downloadlink installeren en ging het om een experimentele previewversie (0.3.1.0). Inmiddels is Hyves al bij versie 1.0.1.99 aanbeland en gewoon via de Android Market te downloaden. Groot nieuws? Eigenlijk niet, want de previewversie bevatte al behoorlijk wat functies. Maar door de lancering van Netlog voor Android is het opeens weer actueel. Het grootste verschil met de preview-versie is misschien wel dat het uploaden van foto’s nu zou moeten werken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor sommige functies, zoals het bekijken van de foto’s of krabbels van een bepaalde hyver, word je doorgestuurd naar de mobiele website van Hyves. Een krabbel of een reactie sturen lukt echter wel, zonder de applicatie te verlaten. Het aantal instellingen is nog zeer beperkt: je kunt in feite alleen je locatie aangeven.

Downloaden: zoek in de Android Market naar ‘hyves’ of gebruik onderstaande QR-code. Lees ook de eerdere preview van Hyves.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.