De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Verstuur je liefde via trillingen met I Love You Buzz

Redactie
7 mei 2015, 17:12
1 min leestijd
Verstuur je liefde via trillingen met I Love You Buzz

Altijd al je lief willen verrassen met een prachtig cadeautje? Dat kan nu met  I Love You Buzz, een app waarmee je jouw liefde kunt versturen via drie speciale trillingen – en dat alleen je geliefde weet wat die betekenen.

Lees verder na de advertentie.

“Drie korte trillingen betekenen ‘Ik hou van je’, op eenzelfde manier zoals zachtjes knijpen in de arm van je partner om te laten weten dat je aan ze denkt. Deze app stuurt drie van die trillingen, zodat de ontvanger weet dat jij op dat moment aan hem of haar denkt”, aldus de ontwikkelaar van  I Love You Buzz. “Net zoals een echte aanraking zijn er geen slijmerige berichtjes, maar alleen een gevoel.”

Dit kun je met  I Love You Buzz

De eerste keer dat je de app opstart moet je ‘m koppelen met die van je partner. Dit doe je door de datum dat jullie een relatie kregen in te voeren. De app koppelt vervolgens beide telefoons, waarna beiden met  I Love You Buzz trillingen naar elkaar kunnen versturen. “Als je dan  drie trillingen hoort of voelt, weet je dat diegene aan jouw denkt. Een privémomentje met je geliefde”, aldus de ontwikkelaar.

Voor degenen die aan polygamie doen of er nog een minnares op na houden:  I Love You Buzz werkt vooralsnog alleen met één partner. Het is niet mogelijk om de app te gebruiken met bijvoorbeeld drie toestellen, zoals in een driehoeksrelatie.

Download  I Love You Buzz

I Love You Buzz is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download I Love You Buzz  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu