Ice Cream Nomsters: gratis geinige puzzel- en managementgame voor Android

Ice Cream NomstersDe mensen van gamestudio Firedroid, die ook al de fijne game Kings Can Fly op hun naam hebben staan, hebben hun nieuwe game uitgebracht: Ice Cream Nomsters, waarin je met een ijstruck door een dorp vol met monsters moet rijden om hen van hun ijsjes te voorzien.

Ice Cream Nomsters is een puzzelachtige, time-management-game waarin je zo veel mogelijk moet verkopen om je truck uit te breiden en van een upgrade te voorzien. Zo kun je nog sneller ijsjes aan de monsters verkopen. Ook is het mogelijk om je truck een ander design te geven door een skin te kopen en ‘m een likje verf te geven.

Ice Cream Nomsters

Naast je truck kun je ook op andere manieren de verkoop van ijsjes stimuleren. Naast de meest snelle en slimme routes rijden, is het ook mogelijk om verschillende gadgets aan te schaffen. Deze gadgets helpen je bij het verkopen van ijsjes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

“Wij leggen de focus op verzorgde, kwalitatieve games, en voor Ice Cream Nomsters hebben we alle stoppen uit de kast getrokken: verslavende gameplay; levendige animaties; heldere, vrolijke kleuren; Ice Cream Nomsters is een lust voor het oog en een weldaad voor elk gamerbrein”, aldus Firedroid.

Ice Cream Nomsters video

Download

Ice Cream Nomsters is gratis in Google Play te downloaden. Er zijn in-app-aankopen beschikbaar om je sneller door de game te helpen, maar volgens Firedroid wordt de gameplay van de game niet aangetast door deze optionele aankopen.

Download Ice Cream Nomsters in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.