Iedere minuut een andere wallpaper met Wallpaper Rotator

Redactie
12 september 2010, 20:01
1 min leestijd
Iedere minuut een andere wallpaper met Wallpaper Rotator

Een wallpaper kiezen is erg moeilijk, omdat er erg veel mogelijkheden zijn. Een mooie natuurwallpaper, een foto van de Hubble ruimtetelescoop, een satellietfoto van jouw stad of een foto van je familie: het is allemaal mogelijk! Voor degenen die echt niet kunnen kiezen is er een kleine applicatie in de Android Market te krijgen: Wallpaper Rotator. Kies een map op je SD-kaart en zet daar alle wallpapers in die je graag wilt zien. Vervolgens selecteer je deze map in de applicatie Wallpaper Rotator en kies je de rotatietijd, bijvoorbeeld één minuut, 30 minuten of één week. Het is overigens ook mogelijk om een Flickr-account te kiezen.

Het maakt niet uit hoe groot de foto’s zijn. Wallpaper Rotator maakt er automatisch geschikte achtergrondafbeeldingen van. Zorg er wel voor dat je foto’s kiest met een hoge resolutie, anders zien de wallpapers er niet mooi uit.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar belooft dat de applicatie binnenkort Picasa en Facebook ondersteunt. Download de applicatie in de Android Market en je blijft op de hoogte van nieuwe updates. Wallpaper Rotator is gratis te downloaden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's