Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

IFTTT update introduceert aangepast design en nieuwe recepten

Gijs Ettes
18 december 2014, 15:12
2 min leestijd
IFTTT update introduceert aangepast design en nieuwe recepten

De populaire Android-app IFTTT is van een update voorzien. Met de app kun je acties binnen Android automatiseren door zogenoemde recepten samen te stellen of kant-en-klare recepten van anderen te kiezen.

Lees verder na de advertentie.

Dit bevat de IFTTT update

ifttt update

Je zult merken dat IFTTT na de update er iets anders uitziet; zo hebben de recepten – acties die bepaalde gebeurtenissen en apps met elkaar koppelen – een nieuwe look gekregen. Ook worden ze nu beter gesynchroniseerd. Verder zijn er een hoop kanalen toegevoegd die je in de app kunt gebruiken, waaronder Todoist, Sina Weibo, Whistle, Slice, Quip, Dailymotion en ga zo maar door. Tot slot brengt de IFTTT update de gebruikelijke bugfixes en stabiliteitsverbeteringen met zich mee.

IFTTT is een populaire app voor Android- of iOS-gebruikers die veelgebruikte acties op hun toestel meer willen automatiseren. Dankzij de app kun je bijvoorbeeld notificaties ontvangen voor als het morgen gaat regenen, krijg je waarschuwingen voor hoge hoge UV-waarden en kun je Philips Hue lampen automatisch in- of uitschakelen.  Of stel in dat alle foto’s waarin jij hebt getagged, naar een specifieke folder in Dropbox worden gedownload.

IFTTT werkt met vrijwel alle apps en sociale netwerken, maar ook met veel domotica apparatuur en – sinds een tijdje – Android Wear. Er is een speciaal kanaal geopend waar je snel toffe recepten vindt. Zo kun je instellen dat je gemaakte foto’s met je smartphone kunt bekijken op je smartwatch en een welkomstgroet ontvangt als je thuiskomt. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf bepaalde acties te automatiseren om zo nog meer uit je smartwatch te halen.

IFTTT downloaden

“IFTTT laat het internet voor je werken”, aldus de makers. Daar is wat ons betreft geen woord van gelogen! De app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger. Omdat  Android opener is dan iOS zijn er veel meer  mogelijkheden  in combinatie met IFTTT.

Download IFTTT in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu