ING Bankieren Android-app krijgt verbeterde zoekfunctie
Wouter Nijsen

Het is nu met de ING Bankieren Android-app mogelijk om snel je af- en bijschrijvingen te doorzoeken. De app helpt je hier bovendien bij door tijdens het intypen suggesties te geven met namen en rekeningnummers.

Een andere nieuwe handigheid laat je nu snel je adresboek openen vanuit het menu van de ING Bankieren Android-app. Daarnaast is het mogelijk geworden om met de zogeheten iban-nummers te werken, de nieuwe standaard voor rekeningnummers die wordt gebruikt in de Europese betaalzone.

Deze nieuwe toevoegingen maken de ING Bankieren-app weer een stukje fijner om te gebruiken. ABN Amro’s online bankieren-app heeft dinsdag ook een fijne update gekregen, maar helaas alleen voor de iPhone nog. Deze update maakt het mogelijk om betalingsopdrachten te sturen naar vrienden en familie, zodat je bijvoorbeeld snel de kosten kunt splitsen bij een gedeelde rekening.

Bekijk trouwens onze lijst met beste Android-apps in de categorie financieel, voor nog meer fijne apps op dit gebied.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: ING Bankieren (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.