Uit je (Zweedse) gevoelens met de emoticon-app van IKEA

Mis jij de ‘Zweedse balletjes van de IKEA’-emoticon ook zo enorm op jouw smartphone en tablet? Die kun je nu krijgen met IKEA Emoticons, de officiële emoticon-app van het Zweedse warenhuis.

De app geeft toegang tot honderden emoticons die iets te maken hebben met IKEA, of het huishouden in het algemeen. Volgens IKEA geeft het huishouden namelijk veel spanningen, die weer tot ruzie kunnen leiden.

Met IKEA Emoticons zou je volgens het Zweedse bedrijf deze ergernissen op een luchtige manier bespreekbaar kunnen maken. Vind je een paar vieze sokken van je partner onder het bed? Stuur dan met de app een emoticon van een paar sokken naar je partner, zo meent IKEA.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

IKEA Emoticons: dit kun je ermee

IKEA Emoticons wordt als een toetsenbord geïnstalleerd. Eenmaal geactiveerd kun je via de notificatiebalk de emoticons van IKEA bereiken. In totaal zijn er ruim honderd emoticons aanwezig, die variëren van een hartje en een lamp tot een kast en de vlag van Zweden.

De emoticons zijn in verschillende apps gebruiken, zoals  WhatsApp of Telegram. De ontvanger krijgt de emoticon altijd te zien; daar heeft  hij of zij  niet per se de IKEA-app voor nodig.

Download IKEA Emoticons

IKEA Emoticons is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download IKEA Emoticons in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.