Deze app geeft Instagram een Material Design-makeover

Redactie
26 januari 2015, 13:30
1 min leestijd
Deze app geeft Instagram een Material Design-makeover

Instagram heeft nog steeds geen Material Design-update gehad, en misschien gaat  dat nog heel lang duren. Om het wachten te verzachten, kun je het uitstekende Imagine uitproberen.

Lees verder na de advertentie.

Imagine is een Instagram-client waarmee je kunt inloggen met je Instagram-profiel en de dienst kunt gebruiken. De app werkt met  de Instagram-api, waarmee je foto’s en video’s kunt uploaden, jouw feed en reacties op posts kunt bekijken en posts kunt liken.

Ook is het met Imagine mogelijk om profielen te bekijken en mensen te volgen en ontvolgen. Wat niet door restricties met de Instagram-api kan, is je profiel aanpassen, privéberichten zien en notificaties  ontvangen.

Imagine: een Material Design-client voor Instagram

Imagine heeft een mooie interface met Material Design, waarbij de menubalk is voorzien van een blauwe kleur en het uitschuifmenu dat vanaf de linkerkant naar binnen wordt geschoven. Via de ronde actieknop aan de onderzijde kun je een nieuwe foto of video uploaden. De app scrollt soepel door nieuwe posts en ook de profielen ogen ook in lijn met Googles Material Design.

De premium-versie van Imagine kost 1,99 euro en biedt de handige mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende Instagram-accounts en Instagram-posts te delen via de ingebouwde deelfunctie van Android. Ook kun je met de premium-app  zoeken naar gebruikers en bekijken wat de volgers van een gebruiker zijn en wie diegene weer volgt.

Download Imagine

De gratis versie van Imagine is in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Imagine in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu