De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe Imgur-app maakt gifjes kijken nog leuker

Redactie
3 juni 2015, 9:45
1 min leestijd
Nieuwe Imgur-app maakt gifjes kijken nog leuker

De bekende plaatjeswebsite Imgur heeft een nieuwe Android-app uitgebracht die is voorzien van het Material Design van Lollipop en het gemakkelijker maakt om je eigen afbeeldingen naar de dienst up te loaden.

Lees verder na de advertentie.

De meesten kennen Imgur van de talloze grappige bewegende gif-afbeeldingen die je op de fotowebsite kunt vinden. Het is echter ook een goede hostingwebsites voor foto’s, waar velen hun afbeeldingen naar uploaden om vervolgens met anderen te delen. De oude app werkte niet echt vlot en zag er ook nog eens niet zo mooi uit, en dat is met Imgur 2.0 helemaal veranderd.

Dit kun je met de  Imgur Android-app

De nieuwe Imgur-app heeft een vernieuwde fotogalerij die specifiek voor smartphones en tablets is gemaakt. Zo kun je snel door alle afbeeldingen scrollen en direct bekijken welke afbeeldingen op dat moment het populairst zijn. Vervolgens is het enorm simpel om een hartje aan een afbeelding te geven of ‘m een vote naar boven of beneden te geven. Via de deelknop kun je een Imgur-afbeelding met anderen delen.

Handig is de nieuwe uploadfunctie van Imgur, waarmee je eigen foto’s vanaf jouw mobiele apparaat op de dienst plaatst. De foto’s worden veranderd in een “visueel verhaal” en je kunt aan elke foto tekst  toevoegen. Het fotoverhaal wordt vervolgens met digitale fotokaarten getoond.

Download de  Imgur Android-app

De  Imgur Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Imgur in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu