Inbox by Gmail stukje slimmer met nieuwe snooze-opties

Gijs Ettes
17 juli 2015, 8:05
1 min leestijd
Inbox by Gmail stukje slimmer met nieuwe snooze-opties

Berichten snoozen in Inbox by Gmail zodat ze op een later moment weer verschijnen in je inbox is al langer mogelijk. Google heeft nu nieuwe opties toegevoegd waardoor mails die een datum of tijd bevatten precies het juiste moment weer je aandacht vragen.

Lees verder na de advertentie.

Inbox by Gmail berichten snoozen

inbox by gmail berichten

Zo kun je bijvoorbeeld een bericht met een verzendbevestiging snoozen tot de morgen waarop het pakketje dat je hebt besteld aankomt. Of snooze de e-mail met je concerttickets naar de dag voordat het concert begint, zodat je ruim de tijd hebt om je kaartjes uit te printen. Swipe een bericht naar links en in het menu dat verschijnt kun je met een druk op de knop de meest relevante optie selecteren. Uiteraard kun je ook snoozen naar een bepaalde moment op de dag (ochtend, middag of avond), waarbij je via ‘Instellingen > Jouw e-mailaccount > Instellingen voor snoozen’ de precieze tijden kunt bepalen.

De nieuwe snooze-opties van Inbox vind je vanaf nu bij de meeste e-mails die verzendbevestigingen, reserveringen voor restaurants en evenementen, agenda-uitnodigingen, vlucht- en hotelbevestigingen en bevestigingen voor een huurauto bevatten. Als je dit soort berichten uitstelt, komen ze precies op het juiste moment weer terug.

Inbox by Gmail downloaden

Via onderstaande link kun je de laatste versie van Inbox by Gmail downloaden. Sinds een tijdje is de slimme mail-app ook zonder invite en voor Google Apps-gebruikers te gebruiken. Zij moeten dan wel minimaal over Android 4.1 beschikken.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu