De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Download: nieuwe Inbox by Gmail laat je notificaties aanpassen

Redactie
3 maart 2015, 15:33
1 min leestijd
Download: nieuwe Inbox by Gmail laat je notificaties aanpassen

Inbox by Gmail heeft een update ontvangen waardoor het mogelijk wordt om de notificatie-instellingen van de app naar eigen wens aan te passen.

Lees verder na de advertentie.

Bij de vorige versie van Inbox by Gmail was dit nog niet mogelijk. Hierdoor kun je per bundel instellen welk geluid je wilt horen, wat een zeer handige toevoeging is aan Googles nieuwe e-mail-app.

Inbox by Gmail wil e-mail “opnieuw uitvinden“ door e-mails als todo`s te behandelen.  Deze vorm van e-mail werd populair door Mailbox, en Google heeft zijn eigen versie van deze app uitgebracht. Een todo kun je zien als een taak die je nog moet voltooien. Want een e-mail zien als een e-mail, is volgens Google een idee van tig jaar oud.

Inbox by Gmail notificaties en verbeterde menubalk

Voor grootgebruikers van Inbox by Gmail is het aanpassen van de notificaties ideaal, omdat je bijvoorbeeld in kunt stellen dat je voor specifieke bundels een apart notificatiegeluid hoort. Deze zijn via de instellingen van de app aan te passen.

inboxbygmail-devices

Verder is de uitschuifbare menubalk aangepast, zodat deze beter bij Lollipop past. De bovenste notificatiebalk kleurt bijvoorbeeld mee met de menubalk. Daarnaast zijn enkele icoontjes licht verbeterd, zoals het groene vinkje.

Inbox by Gmail in beeld

Inbox by Gmail downloaden

Inbox by Gmail is gratis te downloaden in Google Play en de update is al als apk-bestand te downloaden. De app is echter wel alleen met een  uitnodiging te gebruiken, die je alleen kunt ontvangen via Google of een Inbox-gebruiker. Deze kun je vragen in de comments (we hebben er nog tien over) of door een e-mail te sturen aan  inbox@google.com.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu