De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Inbox by Gmail maakt delen makkelijker (vanaf Android 6.0)

Wouter Nijsen
30 juni 2016, 17:03
1 min leestijd
Inbox by Gmail maakt delen makkelijker (vanaf Android 6.0)

Google heeft e-mail-app Inbox by Gmail een kleine, maar handige update gegeven. De app ondersteunt nu de deelmogelijkheden van Android 6.0 (Marshmallow).

Lees verder na de advertentie.

Inbox direct delen

Een belangrijk onderdeel van Android 6.0 is de verbeterde deeloptie. Wanneer je een bestand, berichtje of webpagina wil doorsturen, krijg je in het deelmenu een aantal veelgebruikte contacten te zien. In plaats van dat je je e-mail- of berichten-app moet openen, het contact selecteren en dan pas iets deelt, kun je met de deelknop in één keer de juiste app en persoon kiezen.

WhatsApp maakt hier bijvoorbeeld al een tijdje gebruik van. Door de nieuwste update is het ook met Inbox by Gmail mogelijk om zaken gemakkelijker te delen. Hierbij dien je logischerwijs wel te beschikken over een smartphone met Android 6.0 (of nieuwer). Het kan echter zijn dat de optie niet direct verschijnt; daarvoor moet je Inbox eerst nog wat vaker gebruiken, zodat de veelgebruikte contacten door de app worden opgepikt.

Lees ook: dit zijn de 8 beste functies van Inbox by Gmail

Inbox by Gmail downloaden

De update voor Inbox by Gmail wordt naar iedereen uitgerold. Het is ook mogelijk om de laatste versie via deze link als apk-bestand te downloaden. Instructies vind je in ons artikel hoe je apk-bestanden op je Android installeert.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu