Deze 3 nieuwe functies zijn aan Inbox toegevoegd

Erwin Vogelaar
20 april 2016, 20:54
2 min leestijd
Deze 3 nieuwe functies zijn aan Inbox toegevoegd

Google heeft de Inbox-app weer geüpdatet. Meestal krijgen we per keer een enkele nieuwe optie, maar deze keer worden we verwend met maar liefst drie nieuwe mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Inbox evenementen, nieuwsbrieven en links

Inbox van Google blijft maar met nieuwe functies komen. Vandaag komen er aan de lange lijst weer  drie nieuwe functies bij. Google heeft de app geüpdatet zodat we beter op de hoogte gehouden worden van evenementen, nieuwsbrieven snel kunnen bekijken en links kunnen bewaren.

1. Evenementen

Inbox liet al overzichtelijk in je inbox zien hoe laat en op welke dag je een bepaalde afspraak hebt, zonder dat je de e-mail met de afspraak hoeft te openen. Vanaf vandaag zorgt Inbox ervoor dat bij veranderingen deze afspraak aangepast wordt en dat de mails over het specifieke evenement bij elkaar gebundeld worden. Dat ziet er zo uit:

Inbox evenementen

2. Nieuwsbrieven

Of je er nou een hekel aan hebt of niet, van nieuwsbrieven komen we niet meer af. Hoewel de meeste mensen deze automatische e-mails kennen van winkels die maar niet ophouden met mailen nadat je iets besteld hebt, kunnen nieuwsbrieven ook heel nuttig zijn. Vanaf nu krijg je direct vanaf je inbox informatie over wat er in de nieuwsbrief staat en oogt hij  tevens een stuk overzichtelijker. Dat ziet er zo uit:

Inbox evenementen

3. Save to Inbox

De derde nieuwe functie is Save to Inbox. Stuur je wel eens links naar jezelf die je later eens goed wil bekijken? Dat hoeft niet meer, want je kunt de Save to Inbox-optie gebruiken om de link direct naar je inbox te sturen. Dit kan door op je Android-toestel de desbetreffende link met Inbox te delen, of door de  Chrome-extentie te gebruiken op je desktop. Deze functie ziet er zo uit:

Inbox evenementen

Inbox downloaden

Inbox by Gmail is gratis te downloaden in Google Play via onderstaande link. De app werkt alleen op toestellen met Android 4.1 en en hoger.

Download Inbox in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu