De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Google verstuurt veel uitnodigingen voor Inbox

Redactie
24 oktober 2014, 13:22
1 min leestijd
Google verstuurt veel uitnodigingen voor Inbox
Inbox invite

Inbox by Gmail is Googles nieuwe e-mail-app die e-mails als todo`s behandelt. Omdat Google met uitnodigingen werkt om de app te gebruiken, werd Inbox in een korte periode enorm populair. Dat is overigens altijd zo met invite-only-apps. Denk bijvoorbeeld aan Mailbox.

Google meldt dat het inmiddels twee keer uitnodigingen voor Inbox heeft verstuurd. De eerste golf was nog maar klein en voor de vroege inschrijvers, de tweede golf is een stuk groter en is vannacht verstuurd. Inmiddels melden verschillende Android Planet-lezers dat zij hun invites al hebben gehad. Degenen met toegang tot Inbox kunnen echter nog geen Inbox invite naar iemand anders versturen: deze optie lijkt nog niet door Google te zijn geactiveerd.

Lees verder na de advertentie.

Inbox invite

Het team van Inbox heeft laten weten dat de tweede golf invites is verstuurd. De volgende volgt spoedig, aldus onderstaande tweet.

Degenen die ook een uitnodiging willen, kunnen naar inbox@google.com een e-mail sturen. De wachttijd zal wel wat langer zijn als je nu een e-mail stuurt. Het is sinds enkele dagen al mogelijk om een aanvraag naar het betreffende e-mailadres te sturen.

Inbox ziet e-mails als todo’s, waarbij je e-mails als ‘klaar’ kunt markeren of kunt snoozen. Ook worden e-mails over hetzelfde onderwerp gebundeld, zoals ‘aankopen’ of ‘reizen’. Ook worden bijlages prominenter getoond in Inbox. Een YouTube-video, pdf-bestand, verzendbevestiging van een pakketje of vluchtinformatie: het is direct zichtbaar.

Wil je meer lezen over Inbox by Gmail? Lees dan onze uitgebreide Inbox by Gmail preview, inclusief veel screenshots!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu