De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Inbox helpt je nu herinneren aan e-mails die je nog moet verzenden

Erwin Vogelaar
10 september 2017, 13:46
2 min leestijd
Inbox helpt je nu herinneren aan e-mails die je nog moet verzenden

De fijne e-mail-app Google Inbox heeft nu nieuwe functies om je te helpen minder fouten te maken. Vergeet je namelijk niet in Inbox opvolgmails te sturen?

Lees verder na de advertentie.

Google Inbox opvolgmails en antwoorden

Google zorgt er al een tijdje voor dat je bij het e-mailen geen stomme foutjes meer maakt. Schrijf je bijvoorbeeld in een e-mail dat je een bijlage toevoegt, maar vergeet je dit? Dan geeft Gmail je een melding bij het verzenden of je toch nog de bijlage wil toevoegen. Inbox, de iets meer experimentele e-mail-app van Google, helpt je vanaf nu op nog meer manieren.

In de instellingen van Inbox vind je nu namelijk de optie ‘antwoorden en opvolgmails’. Google kan e-mails voorstellen die je nog moet beantwoorden. Zet je deze functie aan, dan worden deze e-mails bovenaan je inbox weergegeven. Ook kan Inbox e-mails voorstellen die je nog moet opvolgen. Dit gaat om verzonden e-mails waar je mogelijk later nog iets mee moet doen. Deze e-mails worden ook bovenaan je inbox geplaatst.

inbox opvolgmails

Google gebruikt machine learning om er achter te komen welke e-mails nog actie of een reactie nodig hebben. Hiervoor wordt er gekeken naar het gebruik van bepaalde woorden of zinnen. Google weet op deze manier ook welke e-mails in welke categorie worden geplaatst en welke e-mails spam zijn.

Alle inboxen in één keer

Sindskort is het ook mogelijk om de inboxen van je verschillende e-mail-adressen in één keer te bekijken. Heb je meerdere accounts toegevoegd aan de app, dan is het mogelijk om in het menu op ‘alle inboxen’ te tikken. Daar lees je hier meer over.

Om gebruik te maken van de nieuwe herinneringen over acties en antwoorden in Inbox, moet je de nieuwste versie van de app downloaden. Dit kan in de Play Store door op onderstaande link te klikken. De functie lijkt nog wel uit te rollen, dus mogelijk kun je er nog geen gebruik van maken.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu