De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Reisbundels in Inbox nu deelbaar en offline te bekijken

Erwin Vogelaar
14 december 2015, 19:11
1 min leestijd
Reisbundels in Inbox nu deelbaar en offline te bekijken

De nieuwste versie van e-mail-app Inbox by Gmail heeft meer opties om reisbundels te delen met anderen. Net op tijd voor de kerstvakantie.

Lees verder na de advertentie.

Inbox reisbundels

Inbox reisbundels

Met de nieuwste update voor e-mail-app Inbox zijn er meerdere nieuwe functies toegevoegd voor de reisbundels. Inbox is onder andere populair, omdat gelijkwaardige mails overzichtelijk gebundeld worden zoals de verschillende berichten rondom een reis. Tevens wordt de informatie rond die reis met  een handig overzicht in de app getoond. Vanaf nu is het makkelijker om deze informatie ook met anderen te delen.

Door op het icoontje te klikken dat nu bij deze reisbundels is geplaatst, kun je direct de volledige bundel delen met anderen. Zo krijgen je reisgenoten hetzelfde overzicht als jezelf, of breng je snel je partner of ouders op de hoogte. Ook is het nu mogelijk om deze bundels offline te bekijken, als je bijvoorbeeld  tijdens een vliegreis geen wifi hebt.

Een andere nieuwe functie voor Inbox is dat het makkelijker is om foto’s toe te voegen aan een bericht. Bij het drukken op het paperclipje om een bijlage toe te voegen, krijg je de meest recent gemaakte foto’s te zien en kun je tevens makkelijk meerdere foto’s tegelijk toevoegen. De functies zijn op dit moment nog niet voor iedereen beschikbaar, omdat Google de update in de loop van de week uitrolt. Zorg er in ieder geval voor dat je de nieuwste versie van de app gedownload hebt voordat je op reis gaat.

Inbox by Gmail downloaden

Inbox downloaden kan in de Play Store door op onderstaande link te klikken. De app is gratis en werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

→ Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu