De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Inbox by Gmail voorzien van meer snooze-opties

Wouter Nijsen
27 februari 2016, 10:28
2 min leestijd
Inbox by Gmail voorzien van meer snooze-opties

De populaire e-mail-app Inbox by Gmail heeft een update gekregen die de snoozefunctie uitbreidt. Je hebt voortaan twee extra opties om mailtjes mee uit te stellen.

Lees verder na de advertentie.

Inbox snoozefunctie met nieuwe opties

Het snoozen van mailtjes is één van de kenmerkende features van Inbox by Gmail. Het is een slimme functie waarmee gebruikers kunnen aangeven niet nu op een e-mail te willen reageren, maar dat liever later doen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat een mailtje later op de dag of pas morgen opnieuw moet verschijnen.

Door een update worden twee extra snooze-opties aan Inbox by Gmail toegevoegd. Het is voortaan mogelijk om berichten ook naar `later deze week` of naar het weekend te verplaatsen. Het zijn twee handige opties waarmee je snel en simpel tijd kunt besparen, en hopelijk minder vaak de snoozetijd handmatig hoeft in te stellen.

Inbox snoozefunctie

Handig is dat je precies kunt aangeven op welke dagen het mailtje in het weekend moet verschijnen. In het snoozemenu, dat een kleine redesign heeft gekregen, kun je bijvoorbeeld kiezen om mailtjes alleen op zaterdag of zondag te ontvangen.

Een maand geleden kreeg Inbox by Gmail ook al een fijne update. Toen werd het zoeken binnen de e-mail-app makkelijker gemaakt, waardoor het niet meer nodig is om een e-mail te openen om informatie te zien, omdat dit direct in de zoekresultaten wordt getoond. Zoek je bijvoorbeeld naar de status van een pakketje, dan probeert Inbox de informatie op een klein kaartje in de zoekresultaten te tonen. Ook werd de `Top Results`-zoekfunctie toegevoegd, waardoor zoekresultaten niet chronologisch maar op basis van relevantie worden uitgekozen.

Inbox by Gmail downloaden

Via onderstaande link installeer je de nieuwste versie van Inbox by Gmail op je smartphone of tablet. De applicatie werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu