Inbox-update laat meer informatie in je inbox zien

Erwin Vogelaar
9 augustus 2016, 20:22
2 min leestijd
Inbox-update laat meer informatie in je inbox zien

Google rolt een nieuwe update uit voor Inbox by Gmail, waardoor er nog meer informatie direct te zien is in je inbox. In dit geval details van Trello, Github en Google News Alerts. Meer diensten zijn op komst.

Lees verder na de advertentie.

Inbox Trello

Google heeft met Inbox een duidelijk visie: zoveel mogelijk relevante informatie direct in je inbox laten zien, zodat je de e-mails zelf eigenlijk niet meer hoeft te openen. Afgelopen april werd daarom een functie toegevoegd waardoor je relevante informatie over een nieuwsbrief kunt zien vanuit je inbox. Met de update van vandaag komt daar Github, Trello en Google News Alerts bij.

Inbox Trello

Trello is een app waarmee je grote projecten mee kunt plannen. Het is een soort digitaal whiteboard om je ideeën op kwijt te kunnen en waarop je kunt samenwerken. Vanaf nu kun je in Inbox duidelijk zien of er door anderen dingen zijn gewijzigd, of dat er een opmerking is toegevoegd. De integratie met Github betekent tevens dat je updates direct in je inbox kunt bekijken. Google News Alerts werkt daarnaast als een soort nieuwsbrief, omdat je de inhoud van de Alert alvast kunt scannen vanuit je inbox.

Trello, Github en de Google News Alerts laten zien wat er allemaal mogelijk is met deze integraties en Google hoopt dat meer bedrijven de komende maanden willen samenwerken, om zo meer diensten op deze manier in Inbox te verwerken.

Lees ook: Dit zijn de 8 beste functies van Inbox by Gmail

Andere kleine updates voor Inbox in de nieuwste versie van de app is dat je nu ook kunt deleten vanuit de inbox, dat je contacten tussen aan, cc en bcc kunt slepen, dat je Google Drive-links in een e-mail kunt plaatsen en je de permissies van deze links kunt controleren. Ook kun je e-mail-bijlages opslaan in Google Drive.

Inbox downloaden

Inbox by Gmail is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app werkt op alle apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download Inbox in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu