Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Inbox update brengt Android Wear, suggesties en betere tabletweergave

Gijs Ettes
18 december 2014, 10:22
2 min leestijd
Inbox update brengt Android Wear, suggesties en betere tabletweergave

De Android-versie van Inbox by Gmail is van een update voorzien die onder meer Android Wear-ondersteuning toevoegt. Ook de tabletweergave van de app is verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Inbox update met Android Wear-ondersteuning

inbox update

Na het installeren van de Inbox update kun je je smartwatch met Android Wear gebruiken om inkomende mails te bekijken, ze als klaar te markeren en ze te beantwoorden. Voor dat laatste heb je dus niet per se meer je smartphone of tablet nodig. Belangrijk is wel dat je de spraakherkenning van Android Wear instelt op het Nederlands.

Een andere verbetering die de Inbox update doorvoert, is de tabletweergave. De leesbaarheid van berichten is verbeterd aangezien bijna de volledige breedte van het scherm wordt benut. Ook doet Inbox nu suggesties terwijl je typt, zodat je sneller herinneringen kunt aanmaken.

Meer over Inbox

Inbox is er zowel voor Android, iOS als het web. De app behandelt e-mails als todo`s, iets dat we eerder zagen bij Mailbox. Je kunt mails als voltooid markeren door ze naar links te swipen, of als herinnering instellen door ze naar rechts te swipen. Voltooien zorgt voor een groene kleur bij het swipen en een herinnering kleurt donkergeel.

Uiteraard is Inbox by Gmail voorzien van het Material Design van Android 5.0 Lollipop en een ronde actieknop waarmee gebruikers e-mails kunnen opstellen, veelgebruikte contacten  kunnen selecteren of een herinnering kunnen aanmaken. Deze herinneringen verschijnen bovenaan je e-maillijst. Ook is Inbox  voorzien van een speciaal tabblad met gepinde e-mails. Deze kun je zelf pinnen, waarmee je aangeeft dat ze belangrijk zijn. Zo kun je snel wisselen tussen je inbox en inbox met belangrijke mails.

Inbox by Gmail downloaden

Via de link hieronder kun je Inbox by Gmail downloaden. Om de app te gebruiken moet je wel door een andere gebruiker worden uitgenodigd. Verder heb je Android 4.1+ nodig en circa 55MB aan vrije opslagruimte.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu