Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google test nieuwe zoekfunctie voor Inbox

Erwin Vogelaar
30 augustus 2016, 20:27
2 min leestijd
Google test nieuwe zoekfunctie voor Inbox

De Inbox zoekfunctie krijg een flinke update die mogelijk via de server uitgerold wordt. Het zoeken naar e-mails wordt zo een stuk makkelijker.

Lees verder na de advertentie.

Inbox zoekfunctie

Inbox is nog steeds onze favoriete e-mail-app en Google blijft maar functies toevoegen waardoor we er steeds blijer van worden. De nieuwste update voor de app is een compleet nieuwe zoekfunctie. Voorheen kreeg je een bij de zoekfunctie een dropdown-menu met recente zoekopdrachten, maar nu krijg je veel meer manieren om snel te vinden wat je zoekt. Google heeft de update nog niet officieel aangekondigd. Het is daarom niet duidelijk of hier gaat om een test, of dat de functie nog uitgerold wordt.

inbox zoekfunctie

Als je in de nieuwe versie van Inbox op het vergrootglaasje drukt om te zoeken krijg je geen dropdown-menu meer, maar een lijst in drie categorieën. Hier staan allereerst de contacten waar je recentelijk veel contact mee hebt gehad. Daaronder staan bedrijven waar je recentelijk mee te maken hebt gehad. Daaronder staan verfijningen voor je zoekopdrachten. Zo kun je specifiek zoeken op bijlages, foto’s, ongelezen berichten, berichten van jezelf, berihten van vorige week, grote e-mails, e-mails die ouder dan een jaar zijn, vastgezette berichten, dingen om te doen en agenda-afspraken. Al met al genoeg opties om snel te vinden wat je zoekt.

De nieuwe zoekfunctie lijkt al voor veel gebruikers beschikbaar te zijn. Ook bij ons. Daarom vermoeden we dat de functie langzaam uitgerold wordt via de server. Wij zien bij contacten mensen die we recentelijk gesproken hebben en tevens vaker spreken dan andere contacten. Bij bedrijven staan winkels waar we recentelijk wat besteld hebben en dus ook nog bestellingen van verwachten.

Inbox downloaden

De nieuwe functie wordt dus waarschijnlijk via de server van Google uitgerold, zodat je geen update van Inbox hoeft te downloaden. Heb je de nieuwe zoekfunctie nog niet? Zorg er dan in ieder geval wel voor dat je nieuwste versie van de app gedownload hebt. Dit kan door op onderstaande link te klikken.

Download Inbox in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu