De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Saldo ING-rekening nu ook op smartwatch te zien

Redactie
28 mei 2015, 13:22
1 min leestijd
Saldo ING-rekening nu ook op smartwatch te zien

ING heeft zijn Android-app geüpdatet met de mogelijkheid om het saldo van de rekening op een smartwatch met Android Wear te tonen. Zo zie je nog sneller wat je saldo is.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt de  ING Android Wear-ondersteuning

ing2

Via de opties in de ING-app kunnen gebruikers kiezen welke rekening ze op het scherm van de smartwatch willen tonen. Een soortgelijke functie kende de app al langer, door het invoerscherm van de pincode naar beneden te vegen. Vervolgens ziet de gebruiker zonder in te loggen wat het actuele saldo is.

“Mobiel bankieren heeft ervoor gezorgd dat gebruikers meer grip hebben op hun financiën. Klanten die mobiel bankieren sparen vaker, staan minder vaak rood en betalen sneller hun rekeningen. Met één blik op je horloge kun je nu je saldo inzien zonder dat je hiervoor je mobiele telefoon uit je broekzak hoeft te halen waarmee we bankieren nog makkelijker maken”, aldus ING.

Het grote voordeel van de update is dat gebruikers hun smartphone niet meer uit de broekzak hoeven te halen als zij hun saldo willen checken. Dit kan nu gewoon via de software van Android Wear.

Download de update

De ING update is per direct beschikbaar in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.1 en hoger.

Download ING Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu