Update ING app voegt ondersteuning voor betalingen met iDEAL toe

ING appAndroid-gebruikers van de ING app kunnen sinds vandaag ook iDEAL-betalingen uitvoeren. Dat heeft de bank bekendgemaakt.

Sinds 2011 is de iDEAL webpagina van ING geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, maar nu zijn iDEAL-betalingen dus ook met de veiligere ING-app uit te voeren. Eerder voorzag Rabobank zijn app van iDEAL-ondersteuning.

iDeal met afstand het populairste betaalmiddel onder Nederlandse online consumenten, hoewel de voorkeur voor de service het afgelopen jaar licht is gedaald.

ING app vernieuwd

De ING update voegt de mogelijkheid toe om via de app of webversie van iDEAL een betaling te doen. Wanneer de app wordt gekozen, is het vervolgens mogelijk je vijfcijferige pincode in te voeren om de betaling te voltooien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naast iDEAL-ondersteuning voegt de ING update ook de mogelijkheid toe om het pasgebruik te wijzigen naar ‘Wereld’ voor gebruik buiten Europa. De vernieuwde app is gratis te downloaden, 3,6MB groot en vereist Android 2.1 of hoger.

Download: ING (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.