De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-app ING Bankieren laat je nu ook betalen met je vingerafdruk

Redactie
13 oktober 2015, 17:39
1 min leestijd
Android-app ING Bankieren laat je nu ook betalen met je vingerafdruk

ING heeft een  nieuwe versie van zijn Android-app uitgerold, waarmee het mogelijk is om met je vingerafdruk een betaling te verrichten. Ook kun je na  de update gemakkelijk een spaardoel instellen.

Lees verder na de advertentie.

Veilig inloggen met behulp van je vingerafdruk in plaats van een code was al enige tijd mogelijk bij de ING Bankieren-app. Sinds  juli kon je op een iOS-toestel met Touch ID-ondersteuning al betalen met je vingerafdruk. Enkele maanden later heeft ING de optie ook beschikbaar gemaakt voor Android.

https://www.youtube.com/watch?v=lCHG4pBEJMw

Het is nu  mogelijk om betalingen in de Android-app af te handelen door je te identificeren met jouw unieke vingerafdruk. De update maakt deze optie niet automatisch mogelijk, maar vraagt om een aanpassing van de Instellingen. Zodra dat is gebeurd, kun je de functie gebruiken.

Veilig betalen

Identificatie bij betalingen door middel van je vingerafdruk kan  op dit moment alleen op nieuwere Samsung-apparaten zoals de Galaxy S6 of de S6 Edge. Of het binnenkort ook op andere toestellen met vingerafdrukscanner mogelijk wordt om op deze snellere manier te betalen, is nog onduidelijk.

Een andere nieuwe optie die iedereen kan gebruiken is het instellen van een doelbedrag via de ‘Af&Bij’ van uw spaarrekening. Op deze manier kun je je spaardoelen inzichtelijk maken en zien of je al in de buurt komt of toch nog iets beter je best moet gaan doen.

→  Download ING Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu