De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ING Bankieren-app laat je gemakkelijker nieuwe apparaten toevoegen

Redactie
7 december 2015, 15:44
1 min leestijd
ING Bankieren-app laat je gemakkelijker nieuwe apparaten toevoegen

ING biedt klanten verschillende digitale mogelijkheden. Zo kun je bij een pinapparaat betalen met je smartphone, betaalopdrachten  bevestigen met je vingerafdruk en je saldo checken op je smartwatch. Ook de Android-app wordt regelmatig geüpdatet.

Lees verder na de advertentie.

De huidige ING-app bevat een uitgebreid scala aan mogelijkheden, waaronder betalen met je vingerafdruk of het openen van de app door middel van stemherkenning. Met de laatste ING Bankieren-update krijgt de app een nieuw lettertype, betere plaatsing van de stembesturingsoptie en een snellere optie om  hetzelfde account op een ander apparaat in te stellen.

ING Bankieren-update

Dankzij  het nieuwe lettertype krijgt  de app een moderner jasje, maar nog belangrijker is dat het geschikter is voor de weergave op mobiele apparaten en het de app toegankelijker is voor mensen met dyslexie. Verder bevindt Inge, de digitale spraakassistent van de ING-app, zich tegenwoordig onderaan in het hamburgermenu onder de noemer ‘stem’.

Ook is  het voor klanten  gemakkelijker om hun account in de ING-app over te zetten naar een andere smartphone. Eerder ging dit nogal omslachtig met een digitale aanvraag, waarna je van de bank  een toegangscode kreeg. Nu vind je in de app, naast Inge, ook een optie ‘scanner’.

Kies op het nieuwe apparaat voor ‘aanmelden extra toestel’ of op de qr-code die in beeld komt. Vervolgens scan je de code met het eerste toestel waarop de app geïnstalleerd staat en doorloop je een aantal stappen om ING Bankieren te activeren op je nieuwe apparaat.

→ Download ING Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu