Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

ING Bankieren update: meer overschrijven en sneller saldo checken

Redactie
3 december 2013, 11:02
2 min leestijd
ING Bankieren update: meer overschrijven en sneller saldo checken
ING Bankieren update

De laatste ING Bankieren update laat gebruikers hun eigen daglimiet instellen om zo meer geld per dag over te schrijven. Het daglimiet is normaliter 1000 euro, maar kan tot 5000 euro worden verhoogd, of tot zelfs 0 euro worden verlaagd. Dit is enorm handig voor degenen die vaker een overschrijving van meer dan 1000 euro moeten voltooien, zoals bijvoorbeeld voor de huur, hypotheek of het boeken van een leuke vakantie.

Om het daglimiet aan te passen, is het noodzakelijk om een verzoek bij ING in te dienen. Dit kan middels de instellingen van de app, waarna ING het verzoek accepteert. Dit gebeurt meestal binnen enkele uren.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaaast brengt de ING Bankieren update de mogelijkheid om je saldo voortaan snel op het inlogscherm te zien. Je kunt dan de nummers voor je pincode omlaag swipen om vervolgens snel het saldo te zien. Deze feature is ook middels de instellingen te activeren, waar je ook de betreffende rekening selecteert die je wilt zien. Als je voortaan snel je saldo wilt checken, hoef je dan voortaan niet meer je pincode in te voeren.

Over ING Bankieren

ing-bankieren2

De ING Bankieren-app is één van de mooiste en meest overzichtelijke apps van Nederland. Je regelt al je geldzaken zonder de vervelende TAN-codes en hebt altijd zicht op je rekeningen.

Zowel je betaalrekeningen als je spaarrekeningen zijn beschikbaar en je maakt geld over met een zelf ingestelde pincode. Met deze pincode beveilig je ook de app, zodat niemand toegang tot jouw rekeningen heeft.

ING Bankieren bevat tevens een adressenboek, toegang tot je zakelijke rekening en creditcard en de mogelijkheid om rekeningen te laten zien of juist te verbergen. De app is onderdeel van onze groeiende lijst met Nederlandse Android-apps, vol met de beste Nederlandse apps.

Lees meer over ING Bankieren

Download: ING Bankieren (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu