Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

ING introduceert mobiele webversie iDeal

Redactie
13 december 2011, 12:55
1 min leestijd
ING introduceert mobiele webversie iDeal
ING lanceert mobiele website voor iDeal

ING heeft haar iDeal webpagina geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Als je nu iets koopt via je Android-toestel, of andere mobiele telefoon, word je naar de mobiele versie van de ING iDeal-pagina gestuurd. Zo kun je eenvoudiger navigeren en zijn gegevens sneller in te voeren. Webwinkels die van iDeal gebruik maken hoeven niets te doen om van de nieuwe site gebruik te maken, klanten worden automatisch doorgestuurd naar de mobiele website van iDeal.

Met de nieuwe website maakt ING het net iets gemakkelijker voor haar klanten om online betalingen af te handelen. Zo zijn onder meer de knoppen groter gemaakt zodat ze gemakkelijker met een touchscreen te bedienen zijn. Een maand terug bracht de bank ook al een eigen Android-app uit waarmee je onder meer geld kan overmaken naar andere rekeningen, de laatste bij- en afschrijvingen bekijken en je saldo checken.

Lees verder na de advertentie.

ING is niet de enige bank die bezig is met iDeal geschikt te maken voor mobiele telefoon. Ook de Rabobank is bezig met een eigen (iPhone-)app die Rabo iDEAL Mobiel moet gaan heten en binnenkort wordt verwacht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu